PepsiCo Hellas | Φέρνει πίσω στην Ελλάδα την Ήβη

Η PepsiCo Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου τροφίμων και ποτών PepsiCo, ανακοίνωσε ότι θα φέρει πίσω στην Ελλάδα στο προσεχές διάστημα ένα σημαντικό τμήμα της παραγωγής των φημισμένων αναψυκτικών Ήβη που παράγονται αυτή την στιγμή σε εργοστάσιο εκτός Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ήβη είναι η βασική μάρκα των αναψυκτικών και χυμών του ομίλου και ένα από τα πιο παλιά και καταξιωμένα brand της Ελλάδας. Η ιστορία της ξεκίνησε από τον περασμένο αιώνα αρχικά ως brand νερού από το Λουτράκι, που στη συνέχεια επεκτάθηκε στους χυμούς και βεβαίως σε αναψυκτικά.

Τώρα ο αμερικάνικος όμιλος αποφάσισε να “επαναπατρίσει” ένα σημαντικό τμήμα της παραγωγής και συγκεκριμένα το τμήμα της πορτοκαλάδας σε μεταλλικό κουτί που είναι και το κύριο προϊόν.

Αφενός γιατί θέλει να “έρθει πιο κοντά” το γευστικό κομμάτι της Ήβη στις ελληνικές γεύσεις και στον Έλληνα καταναλωτή, αλλά και επειδή η αγορά των soft drinks περνά μια φάση ραγδαίων ανακατατάξεων και ζυμώσεων και μια συνεργασία με καταξιωμένο παραγωγό όπως η ΕΨΑ ανοίγει νέες προοπτικές για πιθανά μελλοντικά σενάρια του πολυεθνικού ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ