Bolton Group - Rio Mare | Γευστικές Νότες 120g

Το διάσημο brand τυποποίησης ιχθύων και θαλασσινών Rio Mare που ανήκει στον Ιταλικό όμιλο Bolton Foods S.p.A. και στην Ελλάδα διανέμεται από την Bolton Hellas A.E.B.E., λάνσαρε πρόσφατα τη νέα σειρά Γευστικές Νότες που αποτελείται από 3 κωδικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά Γευστικές Νότες συνδυάζει τον εκλεκτό τόνο με μια σταγόνα από ελαιόλαδο ή από εσπεριδοειδή, όπως το λεμόνι και το πορτοκάλι.

Οι 3 κωδικοί της σειράς είναι:

  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 120g
  • Λεμόνι 120g
  • Πορτοκάλι 120g

Η συσκευασία του νέου τόνου RIO MARE είναι σε μονή μεταλλική κονσέρβα των 120 γραμμαρίων. Οι κονσέρβες με τους τόνους δεν χρειάζονται στράγγισμα, ούτε κάποια άλλη επεξεργασία και είναι έτοιμες προς άμεση κατανάλωση.

20220731 121518 - Greek Market News

Η γεύση του λεμονιού και του πορτοκαλιού, είναι ιδιαίτερα αισθητές και απολαυστικές και δίνουν πραγματικές γευστικές νότες στο ψάρι

Επίσης και το ελαιόλαδο έχει την χαρακτηριστική γεύση του ελαιόλαδου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η παραπανίσια λιπαρότητα.

Η εταιρία Bolton Foods S.p.A εδρεύει στην επαρχία Κόμο της Βορείου Ιταλίας. Ιδρύθηκε το 1.949 στο Μιλάνο από τον γεννημένο στην Θεσσαλονίκη εβραϊκής καταγωγής μετανάστη Ιωσήφ Νισσίμ (Joseph Nissim). Σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς ομίλους της Ιταλίας, αλλά και Ευρώπης, έχοντας την παρουσία του σε 150 χώρες του κόσμου.

Εκτός από το brand θαλασσινών Rio Mare, ο όμιλος Bolton Group έχει στο portfolio του την ισπανική εταιρία θαλασσινών ISABEL, καθώς και 60 σημαντικά καταναλωτικά brands όπως: Omino Bianco, WC NET, Borotalco, UHU κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ