Η εταιρία ζύμης και γλυκών ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. παρουσίασε την νέα Ηπειρώτικη πίτα σε 2 κωδικούς.
Οι νέες πίτες που παρουσίασε η ΡΟΔΟΥΛΑ έχουν πλούσια γέμιση και Ηπειρώτικο χωριάτικο φύλλο
Είναι ζυμωμένες με ελαιόλαδο και το καθαρό τους βάρος είναι 650 γραμμάρια.
Η συσκευασία τους είναι σε πρακτικό χάρτινο ταψί και ο χρόνος ψησίματος είναι μόλις 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Η τυρόπιτα περιέχει κρεμώδες τυρί Τσαλαφούτι που προέρχεται από τα Τζουμέρκα της Ηπείρου
Ο κωδικός με την χαρακτηριστική μπλε συσκευασία έχει γέμιση τυριών και μπορεί να χαρακτηριστεί ως “ο ορισμός της τυρένιας απόλαυσης”. Aφού περιέχει το Τσαλαφούτι, ένα πολύ χαρακτηριστικό κρεμώδες τυρί που η καταγωγή του προέρχεται από τα βουνά Τζουμέρκα της Ηπείρου. Μαζί με το Τσαλαφούτι η πίτα περιέχει ακόμη μυζήθρα και γιαούρτι.
Η Ηπειρώτικη πίτα με κοτόπουλο θεωρείτε παράδοση στην Ήπειρο, καθώς στόλιζε Κυριακάτικα και γιορτινά τραπέζια
Ο κωδικός με την κόκκινη συσκευασία έχει ως το κύριο χαρακτηριστικό συστατικό το κοτόπουλο. Η Ήπειρος είναι πασίγνωστη για τις εκτροφές των πουλερικών και οι πίτες με κοτόπουλο θεωρούταν από τις πιο παραδοσιακές. Στα χωριά υπήρχε παράδοση να υπάρχει πάντα μια κοτόπιτα στο Κυριακάτικο ή σε γιορτινό τραπέζι.
Δοκιμάσαμε τη νέα πίτα με Τσαλαφούτι, μυζήθρα και γιαούρτι. Δείτε πόσο πλούσια γέμιση έχει στο κανάλι μας στο TikTok →
Η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ ιδρύθηκε το 1.999 από τους αδελφούς Παναγιώτη και Ηλία Καραχάλιο. Με βασικούς γνώμονες την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα γρήγορα ξεπέρασαν τα όρια της Αθήνας και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία της κατεψυγμένης ζύμης, μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής κατηγορίας.