violanta proteino dimitriaka

Βιολάντα | Proteino δημητριακά με πρωτεΐνη με την υπογραφή της Βιολάντα

Το brand PROTEINO της ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. κυκλοφόρησε από την περασμένη χρονιά στην σειρά με μπισκότα εμπλουτισμένα με φυσική πρωτεΐνη τα οποία είχαν κερδίσει αμέσως την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα η Τρικαλινή εταιρία κυκλοφορεί κάτω από το ίδιο brand και τα νέα της δημητριακά βρώμης PROTEINO που είναι τύπου BRAN FLAKES. Η συσκευασία έχει πολύ εντυπωσιακό μοντέρνο dark design και περιέχει 370 γραμμάρια καθαρού προϊόντος, όπως και τα υπόλοιπα δημητριακά της αρχικής σειράς που κυκλοφόρησαν από την εταιρία πέρσι.

Τα PROTEINO περιέχουν 20% πρωτεΐνη που δίνει  έξτρα δύναμη στο προϊόν που χρησιμοποιείται από πολλούς στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το πρωινό.
Οι δυο νέοι κωδικοί προστέθηκαν στην ήδη υπάρχουσα γκάμα των έξι αρχικών κωδικών δημητριακών, οι  οποίοι κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά με το γνωστό σε όλους brand ‘ΒΡΩΜΗΣ’ και ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ.

Όλα τα δημητριακά της Θεσσαλικής βιομηχανίας μπισκότων είναι ελληνικής παραγωγής και παράγονται στα Τρίκαλα στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρίας.

Τα δημητριακά PROTEINO βγαίνουν σε δυο κωδικούς:

  • Χωρίς ζάχαρη
  • Μαύρη σοκολάτα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ