ΧΗΤΟΣ | Super Fruits Water σε 3 συνδυασμούς

ΧΗΤΟΣ | Super Fruits Water σε 3 συνδυασμούς

Κάνουμε δοκιμαστικό τεστ τη σειρά βιταμινούχων νερών Super Fruits Water, τα οποία είχαν λανσαριστεί από την εταιρία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. πριν από μερικούς μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό στο σύγχρονο, υγιεινό & ισορροπημένο τρόπο ζωής, ο οποίος απαιτεί τροφές και ροφήματα χωρίς προσθήκης ζάχαρης, εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία

Η σειρά κυκλοφορεί από το 2020 σε 3 κωδικούς:

  • Lemon Bliss 330ml
  • Red Boost 330ml
  • Ready 4 Action 330ml

Τα Super Fruits Water είναι νερά εμπλουτισμένα με βιταμίνες C, E, B3, B5, B9, B12, φώσφορο, ψευδάργυρο, σελήνιο, κάλιο και βιοτίνη. Ο κάθε συνδυασμός έχει τα δικά του γευστικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και έτσι οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν τη γεύση που τους εκφράζει και τον συνδυασμό βιταμίνων που έχουν ανάγκη.

ΧΗΤΟΣ | Super Fruits Water σε 3 συνδυασμούς

Δοκιμάζουμε το Super Fruits Water – Ready 4 Action με χυμό λεμόνι, ροδάκινο, φρούτα του πάθους & γκουάβα

Το νερό πίνεται πολύ ευχάριστα και ο συνδυασμός των φρούτων δίνει ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα.

Η εταιρία ΧΗΤΟΣ εδρεύει στα Ιωάννινα. Είναι κάτοχος των σημάτων ΖΑΓΟΡΙ και ηγέτης στην κατηγορία του εμφιαλωμένου μεταλλικού νερού στην Ελλάδα. Ανήκει στους πρωτοπόρους του κλάδου με πολλά καινοτόμα προϊόντα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τις νέες οικολογικές συσκευασίες Go Green από ανακυκλωμένο πλαστικό που δείχνουν το δρόμο για μια πιο οικολογική συσκευασία. Η σειρά Super Fruits Water ανήκει στη νέα γενιά λειτουργικών νερών. Συχνά τα αποκαλούμε και ως “wellness drinks” ή ποτά ευεξίας. Σύμφωνα με πολλούς, τα “λειτουργικά νερά ” είναι και η μετεξέλιξη των αναψυκτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ