ΒΙΚΟΣ | Νέα Pink Grapefruit 330ml

ΒΙΚΟΣ | Νέα Pink Grapefruit 330ml

Νέα ΒΙΚΟΣ Pink Grapefruit είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά των αναψυκτικών με φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγοροχωρίων, που εμφιαλώνεται από την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Pink αναψυκτικά είναι το τελευταίο trend στην κατηγορία των soft drinks, που κερδίζει όλο και περισσότερο τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στην χώρα μας.

Η διαφοροποίηση που φέρουν τα Pink Grapefruit της Βίκος: είναι τα μοναδικά pink αναψυκτικά με φυσικό μεταλλικό νερό!

Η συσκευασία του αναψυκτικού Pink Grapefruit είναι σε pet, 100% ανακυκλώσιμη φιάλη, με καθαρή περιεκτικότητα 330ml. Το καπάκι στο ροζ χρώμα ξεχωριζει και ταιριάζει απόλυτα στο γενικό σύνολο.

Βίκος - Φυσικό Μεταλλικό Νερό 330ml

Η Ηπειρωτική Εταιρία Εμφιαλώσεων Α.Ε. είναι η κάτοχος του brand ΒΙΚΟΣ. Η εταιρία ξεκίνησε στα Ιωάννινα το 1990, με εμφιάλωση μεταλλικού νερού και σήμερα είναι η μία και εκ των δύο ηγετών της κατηγορίας του εμφιαλωμένου νερού, με ποσοστό του μεριδίου της αγοράς να ανέρχεται στο 17,4%.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία μπήκε δυναμικά – και κατέκτησε σημαντικά ποσοστά – στην αγορά των αναψυκτικών (5%), αλλά και στη κατηγορία των cola drinks με την Vikos Cola. Ακολουθώντας στρατηγική επιθετικού μάρκετινγκ, στο ράφι και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, κατάφερε να κερδίσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το “ιλιγγιώδη” 4,2% της προτίμησης των καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ