Family Food - ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ | Plant based σειρά ροφημάτων από αμύγδαλα

Family Food - ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ | Plant based σειρά ροφημάτων από αμύγδαλα

Ήρθε η νέα σειρά με plant based ροφήματα από το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ, ένα brand της εταιρίας Family Food από την Θεσσαλονίκη. Τα δύο ροφήματα έχουν βάση τα αμύγδαλα και επιπλέον έχουν εμπλουτιστεί με ασβέστιο και βιταμίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά αποτελείται από δύο κωδικούς:

  • ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ Classic Taste 1L
  • ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ Sugar Free 1L

 

Οι συσκευασίες των ροφημάτων της σειράς ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ είναι σε χάρτινη Tetra Pak συσκευασία και είναι σχεδιασμένες με μοντέρνα χρώματα. Βυσσινί το κλασικό και σιέλ το χωρίς ζάχαρη. Ο κωδικός Classic Taste, σύμφωνα με τα συστατικά, παράγεται από 4,5% αμύγδαλα που είναι το υψηλότερο ποσοστό στην κατηγορία των ροφημάτων με βάση το αμύγδαλο στην Ελληνική αγορά!

Τα δύο ροφήματα είναι 100% plant based, ιδανικά για όσους νηστεύουν και για την vegan community.

 

Family Food - ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ | Plant based σειρά ροφημάτων από αμύγδαλα

Δοκιμάζουμε το κλασικό ρόφημα στην βυσσινί συσκευασία. Το ρόφημα έχει χαρακτηριστικό λευκό, ελαφρά μπεζ χρώμα και πολύ πλούσια γεύση αμυγδάλου. Η ελαφρά γλύκα που έχει του δίνει τη νοστιμιά. Το plant based ρόφημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο γάλακτος όχι μόνο από όσους νηστεύουν ή είναι vegan, αλλά και από όσους έχουν δυσανεξία στην λακτόζη.

 

Η εταιρία Family Food ΙΚΕ έχει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από το brand plant based ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ έχει στο portfolio της και τυροκομικά με το λογότυπο ΠΕΤΡΑC και Happy Family.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ