alfa’ Αθ. Κουκουτάρης | Νέα Κασσιάτα με Κιμά, Κρεμμύδι και Πράσο 650g

Η βιομηχανία ζύμης “alfaΑθ. Κουκουτάρης παρουσίασε τη νέα προσθήκη στη σειρά Κασσιάτα τ. Ζαγορίου. Η νέα Κασσιάτα παράγεται με το χαρακτηριστικό τσαλακωτό φύλο τύπου Ζαγορίου και έχει γέμιση με βόειο κιμά, κρεμμύδι και πράσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

4C51939D 3852 4D4A 94E5 9FD966C0AA46 scaled e1707225053325 - Greek Market News

Οι πίτες με κρέας είναι διαδεδομένες τόσο στην Ήπειρο, όσο και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα

Η Κασσιάτα τ. Ζαγορίου με Κιμά, Κρεμμύδι και Πράσο είναι η 5η προσθήκη σε μια από τις πιο δημοφιλής σειρές με πίτες της ελληνικής αγοράς. Καθώς η πίτα περιέχει κρέας, είναι ιδανική να καταναλωθεί όλες τις ώρες της μέρας, από το πρωί ως το βράδυ. Ο χρόνος ψησίματος ή ο συνολικός χρόνος προετοιμασίας είναι μόλις 35 λεπτά!

Η γεύση της πίτας Κασσιάτα με Κιμά, Κρεμμύδι και Πράσο δημιουργεί ένα γνώριμο και γευστικό σύνολο. Η πίτα των 650 γραμμαρίων μπορεί να δώσει από 2-4 μερίδες. Μαζί με την πίτα με Κιμά, κυκλοφόρησε και η πίτα με Κολοκύθι, Μυζήθρα, Φέτα ΠΟΠ και Κρεμμυδάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IMG 8207 scaled e1707225064883 - Greek Market News

Η Κασσιάτα τ. Ζαγορίου με Κολοκύθι, Μυζήθρα, Φέτα και φρέσκο Κρεμμυδάκι κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με την Πίτα με Κιμά

Η εταιρία alfa έχει δημιουργήσει, ειδικά τα τελευταία 25 χρόνια, πολύ δυνατούς δεσμούς με τους Έλληνες καταναλωτές. Με την ναυαρχίδα και το κορυφαίο brand της Ελλάδας το ΚΙΧΙ, με ποιότητα και με σταθερότητα κατόρθωσε να γίνει μια από τις καλύτερες εταιρίες της ζύμης της Ελλάδας, όχι μόνο στους όγκους πωλήσεων, αλλά και σε αναγνωρισιμότητα.

IMG 7274 scaled e1707223726424 - Greek Market News

Η μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα άρωμα βανίλια και σοκολάτα παρουσιάστηκε πρόσφατα και αγαπήθηκε από τους λάτρεις της μπουγάτσας

Οι συνεχιστές του Αθανασίου Κουκουτάρη, του πρωτοπόρου και δημιουργού της εταίρας alfa, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα σύνορα της Κοζάνης και να μετατρέψουν ένα τεράστιο μειονέκτημα που είχαν στην αρχή σε μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στην προκειμένη περίπτωση, ήταν η απομακρυσμένη τοποθεσία της μονάδας παραγωγής από τα 2 μεγάλα αστικά κέντρα, δηλαδή από τις 2 μεγαλύτερες αγορές της Ελλάδας, αλλά και από “τα κέντρα” των αποφάσεων.

Η alfa Αθ. Κουκουτάρης αξιοποίησε όσο κανείς άλλος με μοναδικό τρόπο την παράδοση του χωριού,  με τον σύγχρονο γρήγορο τρόπο ζωής της μεγαλούπολης. Από το ξεκίνημα δεν πρόσφερε μόνο μια “απλή” πίτα. Πρόσφερε εμπειρία και μνήμες από το χωριό, μαζί με ευκολία χρήσης και με γεύση που αναζητά και αγαπά ο Έλληνας, όπου και αν βρίσκεται.

Η Κασσιάτα με Κιμά, Κρεμμύδι και Πράσο είναι μια γεύση που σίγουρα θα αγαπηθεί όπως αγαπήθηκαν και οι προηγούμενες γεύσεις της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ