Alfa Pastry Αθ.Κουκουτάρης Κιχί πίτα θρύλος

Alfa Pastry Αθ.Κουκουτάρης | Κιχί η πίτα θρύλος

Οι Alfa Κοζανίτικες στριφτές πίτες Κιχί έχουν γράψει την δική τους υπέρλαμπρή ιστορία στην κατηγορία της παραδοσιακής ζύμης. Χάρη στο όραμα του ιδρυτή της Alfa Pastry, τον Αθανάσιο (Θανάση) Κουκουτάρη και την επιμονή των συνεχιστών του στο όραμα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από δεκαετίες που κυκλοφορούν στην αγορά ως best seller, σήμερα μπορούμε να τολμήσουμε να ισχυριστούμε ότι οι πίτες Κιχί είναι οι πιο διάσημες πίτες της Ελλάδας. Καθώς δεν λείπουν από κανένα κατάστημα λιανικής, από κανένα Σουπερμάρκετ και είναι ελάχιστοι οι καταναλωτές που δεν τις έχουν δοκιμάσει, έστω μια φορά.

Ο μύθος της πίτας Κιχί πλέον ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας, αφού οι θρυλικές πίτες εξάγονται σε όλη την Ευρώπη και σε πολλές χώρες του κόσμου. Ειδικότερα στις ΗΠΑ αποκτούν την θέση που τους αρμόζει, χάρη στην Φέτα και το ελαιόλαδο που περιέχουν στην σύνθεσή τους.

Οι πίτες Κιχί κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά σε 5 κωδικούς, οι οποίοι καλύπτουν τις κύριες γευστικές προτιμήσεις του Έλληνα καταναλωτή:

  • Κιχί με Φέτα
  • Κιχί με Σπανάκι και Φέτα
  • Κιχί με Σπανάκι (Νηστίσιμη)
  • Κιχί με Πράσο και Φέτα
  • Κιχί με Κασέρι και Γραβιέρα

 

Δοκιμάζουμε την Κιχί με Φέτα και ελαιόλαδο, τον πρώτο κωδικό της σειράς. Η ζύμη της πίτας είναι τραγανή απ᾽έξω και πάρα πολύ απαλή από μέσα. Η γέμιση είναι γευστική, πλούσια και κρεμώδη.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που η πίτα Κιχί έχει τέτοιο δυναμικό fan club και παραμένει στις πρώτες προτιμήσεις των καταναλωτών. Η ονομασία Κιχί (Kixi) έχει κατοχυρωθεί ως εμπορική ονομασία από την Alfa Pastry και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από καμία άλλη εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ