Cafetex - Coffeeway | Αρωματικά espresso σε κάψουλα σε 3 κωδικούς

Cafetex - Coffeeway | Αρωματικά espresso σε κάψουλα σε 3 κωδικούς

Κάνουμε review στα Αρωματικά Espresso –  σε κάψουλα συμβατή με το σύστημα Nespresso της Coffeeway , που διανέμονται από την Cafetex που έχει την έδρα της στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αρωματικές κάψουλες βγαίνουν σε 3 κωδικούς – γεύσεις, οι οποίες είναι πολύ δημοφιλείς στους Έλληνες καταναλωτές.

Οι 3 κωδικοί είναι:

  • Delightful Caramel
  • Exquisite Hazelnut
  • Delicious Vanilla

Οι κωδικοί κυκλοφορούν σε promο συσκευασία των 10+2 δώρο. Το καθαρό βάρος της κάθε κάψουλας είναι 5 γραμμάρια και το συνολικό καθαρό βάρος είναι 60 γραμμάρια. Η συσκευασία είναι σε μορφή κύβου και έτσι διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες κάψουλες της αγοράς που κυκλοφορούν σε κασετίνα ή σε σωλήνα.

Cafetex - Coffeeway | Αρωματικά espresso σε κάψουλα σε 3 κωδικούς

Κάνουμε γευστική δοκιμή την κάψουλα Delightful Caramel της Coffeeway

Ο κωδικός έχει βραβευτεί το 2021 από το Διεθνή Ινστιτούτο Γεύσης των Βρυξελλών με ένα αστέρι. Ετοιμάζουμε espresso lungo στη μηχανή. Ο καφές έχει πολύ πλούσιο άρωμα και εικόνα. Η γεύση καραμέλας ενθουσιάζει. Ο καφές είναι νόστιμος και πίνεται ευχάριστα.

Το brand Coffeeway ξεκίνησε την μακροχρόνια πορεία στην Ελληνική αγορά από το ειδικό κατάστημα καφέ στο Κολωνάκι το 1994. Σύντομα, επεκτάθηκε με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ήταν από τις πρώτες εξιδεικευμένες αλυσίδες καφέ. Το 2017, η εταιρία άλλαξε ρότα και ξεκίνησε διανομή στο κανάλι retail – σε οργανωμένο λιανεμπόριο – λανσάροντας κυρίως γαλλικούς αρωματικούς καφέδες και στη συνέχεια κάψουλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ