CONDITO | Vegan MAYO Sauce 280g

CONDITO | Vegan MAYO Sauce 290g

Η εταιρία CONDITO από την Θεσσαλονίκη έχει προσθέσει στην σειρά Green Line την Vegan Mayo, αναπλήρωμα  μαγιονέζας. Ο κωδικός πρώτο-κυκλοφόρησε στα 250 γραμμάρια πριν από μερικά χρόνια και ο ανανεωμένος έρχεται με περισσότερα γραμμάρια και με νέο μοντέρνο look, για να καλύψει τις ανάγκες στην κατηγορία vegan, που όλο και περισσότερο αυξάνει τα μερίδια της στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα βασικά συστατικά της Mayo Sauce προέρχονται από ηλιέλαιο, σογιέλαιο και άμυλο αραβοσίτου. Η σάλτσα δεν περιέχει αυγό ή άλλα συστατικά ζωικής προέλευσης. Είναι χωρίς γλουτένη και χωρίς συντηρητικά. Η σάλτσα ανήκει στην σειρά ‘Green Line’ της εταιρίας, που εκτός από την Vegan Mayo περιλαμβάνει σαλάτες όπως: ρώσικη, κηπουρού, χούμους, μελιτζάνα και αγγουρομαγιονέζα.

Η εταιρία  Condito A.E. ιδρύθηκε το 2001, όμως η ιστορία της ξεκινά από το 1979. Είναι 100% ελληνική εταιρία και μια από τις πιο ταχέα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην κατηγορία της. Παράγει μεταξύ άλλων μουστάρδα, κέτσαπ, μαγιονέζα, σάλτσες, dressings, σαλάτες κ.λπ. Από το 2010 έχει εισχωρήσει μέσω της ξαγοράς στην κατηγορία των ξηρών καρπών με το brand Καρποί Ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ