Creta Farms - Εν Ελλάδι Νοστιμιές | Νέα μπιφτέκια από κοτόπουλο 420g

Μπιφτέκια από κοτόπουλο είναι η νέα προσθήκη της εταιρείας Creta Farms στην σειρά Εν Ελλάδι Νοστιμιές. Η σειρά Εν Ελλαδι αποτελείται από προψημένα και κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος. Οι κωδικοί της σειράς είναι: σουτζουκάκια,  κεφτεδάκια, κοτομπουκιές και μπιφτέκια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IMG 9456 - Greek Market News

Τα μπιφτέκια από κοτόπουλο είναι ζυμωμένα με εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, χωρίς να έχουν συντηρητικά

Η βασική διαφοροποίηση που έχουν τα μπιφτέκια από κοτόπουλο Εν Ελλάδι από τα υπόλοιπα αντίστοιχα προϊόντα, είναι ότι έχουν στην σύνθεση τους ελαιόλαδο! Καθώς είναι προψημένα ο συνολικός χρόνος προετοιμασίας τους είναι ελάχιστος, δηλαδή το πολύ 8 λεπτά. Τα μπιφτέκια είναι προϊόν βαθιάς κατάψυξης και ως εξ τούτου δεν περιέχουν συντηρητικά.

Στην ίδια φιλοσοφία είναι και η σειρά ΓΥΡΟΣ. Η σειρά με τον γύρο αποτελείται από 3 κωδικούς: Χοιρινός, Κοτόπουλο και Πικάντικος που ήταν και η πιο πρόσφατη προσθήκη.

Η Creta Farms ξεκίνησε από το Ρέθυμνο της Κρήτης στα τέλη της δεκαετίας 90 του περασμένου αιώνα. Παρόλο που πέρασε από μια πολύ ταραγμένη περίοδο, το όνομα της παρέμεινε αγαπημένο στους καταναλωτές.

Η Creta Farms πλέον με την νέα διοίκηση που ανέλαβε από το 2020, συνεχίζει να κρατάει τα πρωτεία σε κατηγορίες αλλαντικών που η ίδια δημιούργησε και έχτισε. Αυτή η κατηγορία δεν είναι άλλη από την κατηγορία των αλλαντικών με ελαιόλαδο. Αυτή η μοναδικότητα σε συνδυασμό με την αγάπη και εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο brand name της, την καθιστούν ως έναν από τους ηγέτες της κατηγορίας των αλλαντικών στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ