ek-xiou-anthrakouxo-nero-cherry-mastixa-rodi

Εκ Χίου | Νέο ανθρακούχο Cherry, Μαστίχα, Ρόδι

Σε νέα προσθήκη στη σειρά των ανθρακούχων νερών σε συσκευασία pet φιάλη 500ml, προχώρησε η εταιρία Εκ Χίου που έχει την έδρα της στον Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την φορά, ο νέος κωδικός έχει κόκκινο χρώμα, το οποίο προέρχεται από κόκκινα φρούτα, γιατί εκτός από τη μαστίχα, περιλαμβάνει φυσικό χυμό βύσσινου και άρωμα από ρόδι.

Ο νέος κωδικός έχει 20% φυσικό χυμό βύσσινου που κάνει το ανθρακούχο νερό ένα ευχάριστο απολαυστικό soft drink που έλλειπε από την Ελληνική αγορά

ek-xiou-anthrakouxo-nero-cherry-mastixa-rodi

Δοκιμάζουμε το νέο ανθρακούχο νερό της εταιρίας Εκ Χίου

Το προϊόν έχει άψογη γεύση, ο συνδυασμός του βυσσίνου, της μαστίχας και του ροδιού δένει απόλυτα και δημιουργεί ένα υπέροχο σύνολο.

Η εταιρία Εκ Χίου ανήκει στην κατηγορία των εταιριών που έχουν μακρά ιστορία και στους πρωτοπόρους στην διάθεση και διάδοση προϊόντων που περιέχουν την μαστίχα Χίου. Έχει μια ολοκληρωμένη σειρά από ανθρακούχα νερά σε pet φιάλη και πριν από λίγους μήνες λάνσαρε και τα πολύ μοντέρνα κουτάκια αλoυμινίου των 330ml σε 3 συνδυασμούς. Χρησιμοποιεί στα προϊόντα της αποκλειστικά μόνο το αυθεντικό Χιώτικο μαστιχέλαιο και στα ανθρακούχα νερά το ποσοστό ανέρχεται στο 0,05% που είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ελληνικής αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ