ΛΟΥΞ | Free 330ml

Η εταιρία ΛΟΥΞ κυκλοφόρησε τη νέα πορτοκαλάδα με την ονομασία Free σε pet φιάλη των 330ml.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο soft drink της ιστορικής Πατρινής βιομηχανίας είναι προϊόν νέας γενιάς, το οποίο έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να ανταγωνιστεί τα προϊόντα των ισχυρών brands της κατηγορίας.

Η Free παρουσιάζεται με συνολικά μοντέρνα εικόνα

Η ολοκαίνουργια pet φιάλη με την ΛΟΥΞ, κάνει παρθενική εμφάνιση που εντυπωσιάζει, καθώς αναμένεται να την ακολουθήσουν σύντομα και τα υπόλοιπα προϊοντα της εταιρίας. Το στόμιο στη νέα φιάλη, πιο φαρδύ, είναι και το πρώτο που παρατηρεί κανείς. Φαρδαίνει ερχόμενο πιο κοντά στο σώμα του μπουκαλιού. Αυτό, εκτός από την εικόνα μας δίνει και πιο πλούσια απόλαυση για το αναψυκτικό που κυλά ελεύθερα από την φιάλλη.

Παρά την “ιστορική” – θα μπορούσαμε να πουμε – αλλαγή του χαρακτηριστικού σχήματος φιάλης της ΛΟΥΞ, στο σύνολό της δεν αλλάζει ούτε και χάνει την αυθεντικότητά της.

Η πορτοκαλάδα Free είναι ορισμός του “free”

Είναι “free” από ανθρακικό, συντηρητικά και ζάχαρη.

Η νέα ΛΟΥΞ παράγεται αποκλειστικά από πορτοκάλια Ελληνικής προέλευσης και περιέχει μόνο φυσικά γλυκαντικά

Έχει 60% λιγότερες θερμίδες, πάντα σε σύγκριση με τα “κλασικά” αναψυκτικά. Η γεύση της είναι εξαιρετική και, καθώς δεν περιέχει ανθρακικό, είναι αρκετά κοντά σε ένα τύπου “long life” χυμό πορτοκαλιού.

Η εταιρία ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. αναβαθμίζει και εμπλουτίζει συνεχώς το portfolio της

Αποδεικνύει έμπρακτα ότι μια εταιρία με την δική της ιστορία διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να ανταγωνιστεί στα ίσα τα “μεγαθήρια” του κλάδου. Τους ισχυρούς πολυεθνικούς όμιλους, αλλά και τις εγχώριες εταιρίες εμφιάλωσης νερών που έχουν μπει δυναμικά και – μαζί με τους φιλόδοξους νέους εισερχομένους oμ;iλους – σήμερα διατηρούν τα μεγάλα μερίδια της αγοράς.

Μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα έντονου ανταγωνισμού, η ΛΟΥΞ πρόσφατα λάνσαρε και τη νέα σειρά με κρύα τσάι ΛΟΥΞ Ice tea, σε 3 συνδυασμούς που μας άφησαν μόνο θετικές εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ