Mars Hellas | Το Uncle Ben's γίνεται Ben's Original

Mars Hellas | Το Uncle Ben's γίνεται Ben's Original

Η εταιρία Mars Hellas που είναι ο διανομέας και εμπορικός αντιπρόσωπος του brand ρυζιού Uncle Ben’s στην Ελλάδα, προχώρησε σε αναμενόμενο, -καθώς είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα στις ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες χώρες-, rebranding σε brand Ben’s Original. Έτσι σιγά σιγά γίνεται η σταδιακή αλλαγή και η αντικαταστάση του και στην Ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ίσως το πιο ηχηρό rebranding της δεκαετίας στην παγκόσμια αγορά των τροφίμων, αφού η Mars Incorporated, η μητρική της Mars Hellas A.E., όχι μόνο αλλάζει την επωνυμία της από το πασίγνωστο Uncle Ben’s, σε Ben’s Original, αλλά και αφαιρεί την εμβληματική εικόνα του ᾽θείου᾽ από το λογότυπο και από τις συσκευασίες.

Mars Hellas | Το Uncle Ben's γίνεται Ben's Original - παλιά συσκευασία

Η αλλαγή έφερε στις ΗΠΑ ανάμεικτα συναισθήματα και η μητρική εταιρία προχώρησε στην ανακοίνωση της, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων. “Η αλλαγή σηματοδότεί το επόμενο βήμα του brand στη φιλοδοξία του να δημιουργήσει ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς. Διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της για την παραγωγή του καλύτερου ρυζιού στον κόσμο»

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Mars Hellas | Το Uncle Ben's γίνεται Ben's Original - νέα συσκευασία

Το νέο brand έχει γίνει πιο δυναμικό -καθώς περιλαμβάνει τον όρο ‘original’- και η συσκευασία επίσης πήρε περισσότερη διαύγεια. Ωστόσο η ‘απουσία’ της εικόνας του χαμογελαστού ‘αγρότη θείου Μπεν’, μειώνει σύμφωνα με την οπτική μας γωνία, την προσωπικότητα του και σε ένα βαθμό και την αξιοπιστία του προϊόντος που είχε χτιστεί. Σίγουρα η ‘νέα εικόνα’ θα απορροφήσει με τον καιρό την ‘παλιά εικόνα’ και θα δημιουργήσει νέα δυναμική που περιμένει η μητρική Mars Incorporated.

 

Εκτός από το Ben’s Original η Mars Incorporated είναι κάτοχος σημαντικών παγκοσμίων brands. Είναι παγκόσμιος leader στην κατηγορία της σοκολατένιας μπάρας με τις μπάρες Mars, Twix, Snickers, Bounty, Milky Way, κ.ο.κ. Έχει ηγετική θέση και στις ζωοτροφές με τις αγαπημένες μάρκες όπως, Pedegree, Whiskas, Royal Canin, Sheeba, Chappi, κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ