ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Digestive Βar. Νέα σειρά με ξηρούς καρπούς

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Digestive Βar. Νέα σειρά με ξηρούς καρπούς

2 νέες αφίξεις στη σειρά Digestive bar από την εταιρία Ε. Ι. Παπαδοπούλου. Οι νέες μπάρες έρχονται να προστεθούν στη ήδη πετυχημένη σειρά που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Οι μπάρες έχουν ως βασικό συστατικό τους ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα, φουντούκια και φιστίκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κωδικοί της σειράς:

  • Αμύγδαλα, φουντούκια και μέλι 140g (5 x 28g)
  • Φιστίκι, φιστικοβούτερο & σοκολάτα γαλακτος 140g (5 x 28g)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Digestive Βar. Νέα σειρά με ξηρούς καρπούς

Δοκιμάζουμε τη Digestive bar με Aμύγδαλα, Φουντούκια & Μέλι

Η κάθε συσκευασία περιέχει 5 μπάρες σε ατομικές συσκευασίες. Η ατομική μπάρα ζυγίζει 25 γραμμάρια και έχει μόλις 123 θερμίδες. Εκτός από τους ξηρούς καρπούς και το μέλι, οι μπάρες περιέχουν – όπως όλη η σειρά – τριμμένο μπισκότο Digestive Παπαδοπούλου και νιφάδες βρώμης.

Οι μπάρες Digestive κυκλοφορούν ως μια ολοκληρωμένη σειρά, η οποία αποτελείται στο σύνολο της από 9 κωδικούς. Η σειρά έχει πολλούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες για ένα σύγχρονο ‘on the go’ snack.


Η εταιρία E. I. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ A.E. είναι ηγέτης της κατηγορίας των κλασικών μπισκότων (Πτι-Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά) και των γεμιστών γλυκισμάτων με το brand Caprice. Πρόσφατα, μπήκε στην κατηγορία της Σκανδιναβικής φρυγανιάς με τη σειρά Thins. Επίσης, τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τις πετυχημένες σειρές της με νέους κωδικούς που είτε είναι  “χωρίς ζάχαρη”, είτε με “μειωμένη ζάχαρη”. Η εταιρία ακολουθεί τα trends της Ελληνικής αγοράς, εντάσσοντας νέες μορφές συστατικών που έχουν λειτουρικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως για παράδειγμα το χαρούπι και τη βρώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ