Χαλβάς Μάτης από τα Τρίκαλα

Χαλβάς Μάτης | Μια γλυκιά ιστορία από τα Τρίκαλα

Η ιστορία του χαλβά Mάτης ξεκινάει από το 1898, όπου ο Αθανάσιος Μάτης φέρνει την τέχνη του χαλβά από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας σε ένα μικρό εργαστήριο στο κέντρο των Τρικάλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τότε ως σήμερα μεταφέρεται η τέχνη της παραγωγής του χαλβά από γενιά σε γενιά.  Σήμερα, τα προϊόντα Μάτης είναι καταξιωμένα και βρίσκονται σε μεγάλα σουπερμάρκετ και παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και σε 15 χώρες του εξωτερικού.

“Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό τόσο σε γκάμα γεύσεων όσο και σε συσκευασίες για το ράφι”

Οι πιο πρόσφατες ατομικές συσκευασίες των 40γρ μας δίνουν την δυνατότητα να απολαύσουμε το προϊόν σε 2 διαφορετικές γεύσεις, βανίλια και κακάο όπου και αν βρισκόμαστε.

H GMN δοκιμάζει

Η γεύση του χαλβά ξεχωρίζει λόγω της εξαιρετικής ποιότητας αποφλοιωμένου και ψημένου σουσαμιού. Η υφή με την πρώτη δαγκωνιά είναι απαλή και λιώνει στο στόμα αφήνοντας όλη την γεύση ενός νόστιμου χαλβά. Ο Χαλβάς Βανίλιας ξεχωρίζει για την απλότητα της εφόσον αφήνει μια απαλή αρωματική γεύση, ενώ το κακάο δίνει μια εκπληκτική έκρηξη σοκολατένιας γεύσης χωρίς να είναι μονότονη.

Η εταιρεία Mάτης παράγει επίσης ημίσκληρο τυρί για το οποίο θα έχουμε νέα σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ