ΡΟΔΟΥΛΑ Μπουρέκι σε 2 γεύσεις

ΡΟΔΟΥΛΑ | Μπουρέκι σε 2 γεύσεις

Δύο νέα προϊόντα κατεψυγμένης ζύμης με την ονομασία Παραδοσιακό Μπουρέκι παρουσίασε η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ που έχει την έδρα της στην Αθήνα. Οι δύο κωδικοί έχουν ελικοειδές – στριφτό και ελαφρά τετράγωνο σχήμα, το οποίο τους ξεχωρίζει από τα  αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Οι δύο κωδικοί της σειράς είναι:

  • Μπουρέκι με Φέτα, Κατίκι Δομοκού και Μέλι 800g

  • Μπουρέκι με Πράσο, Σπανάκι και Φέτα 800g

 

 

Δοκιμάζουμε το Μπουρέκι με Φέτα, Κατίκι Δομοκού και Μέλι. Τα φύλλο είναι τραγανό και πολύ γευστικό.  Η πίτα είναι πασπαλισμένη από πάνω με σουσάμι και σιροπιασμένη με μέλι. Αυτά τα δύο στοιχεία δίνουν στην πίτα την ξεχωριστή γλυκάδα μελιού και την χαρακτηριστική γεύση ψημένου σουσαμιού. Η γέμιση είναι πλούσια, κρεμώδη, ελαφρά όξινη και δένει τέλεια με την γλυκάδα του μελιού. Το Μπουρέκι μπορεί να σερβιριστεί ως πρωινό, κολατσιό ή ακόμη και ως επιδόρπιο.

 

Η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 από τους Παναγιώτη και Ηλία Καραχάλιο. Σύντομα ξεχώρισε για τα ποιοτικά προϊόντα και τις πρωτοποριακές γεύσεις. Σήμερα δραστηριοποιείται στις κατηγορίες της παραδοσιακής κατεψυγμένης ζύμης και του γλυκού. Τα προϊόντα της είναι τοποθετημένα στις καταψύξεις των Σουπερμάρκετ.

Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το προϊόν;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ