Σαλάτες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ νέες γεύσεις

Σαλάτες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ | Με νέες γεύσεις και με υψηλά ποιοτικά στάνταρτς

Η εταιρία Αφοι Γιάγκου – Α. Οικονόμου Ο.Ε. παραγωγός φημισμένων σαλατών και σαλτσών με το brand name “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” εδρεύει στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής και έχει συνεχόμενη ιστορία 40 ετών στον κλάδο της σαλάτας, μουστάρδας και κέτσαπ.

Η “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια από τις πιο εμβληματικές και ιστορικές εταιρίας της κατηγορίας της σαλάτας. Έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και στην διάδοση της σαλάτας στην εγχώρια αγορά και ήταν από τις πρώτες που στράφηκαν στο εξωτερικό, εξάγοντας παραδοσιακές σαλάτες όπως, το τζατζίκι, την τυροσαλάτα και την ταραμοσαλάτα.

Επιπλέον ήταν στις πρώτες που ξεκίνησαν και τις οργανωμένες πωλήσεις με συσκευασμένο προϊόν στα Σουπερμάρκετ. Ήδη από την δεκαετία του ογδόντα, όταν το συσκευασμένο προϊόν ήταν ακόμη στα σπάργανα του και οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγαν το χύμα προϊόν από τους πάγκους των μπακάλικων και παντοπωλείων.

Η ιδέα να παρουσιάσουμε τις σαλάτες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήρθε όταν δοκιμάσαμε την “βασίλισσα των σαλατών”, την Ρώσικη σαλάτα της εταιρίας. Η πρώτη ματιά στο χρώμα και, μια δεύτερη στην συνέχεια στα συστατικά, ήταν αρκετές για να καταλάβαμε γιατί η Ρώσικη σαλάτα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει για πολλές δεκαετίες τέτοιο δυναμικό καταναλωτικό fan club. Όπως στην συνέχεια πληροφορηθήκαμε η Ρώσικη σαλάτα σήμερα γίνεται ακριβώς με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, όπως γινόταν από την πρώτη στιγμή, με χρήση κρόκων αυγών και χωρίς προσθήκη τεχνητών χρωστικών και αρωματικών.  Αυτό την διαφοροποιεί από τα αντίστοιχα προϊόντα των άλλων εταιριών και την κάνει λατρευτή στο καταναλωτικό κοινό!

Οι σαλάτες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχουν αναγνωριστεί στην αγορά για την πολύ υψηλή ποιότητα, η οποία βασίζεται σε άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία και στις σχεδόν τέλειες αναλογίες στις συνταγές της. Αυτές υπήρχαν πρότυπο και συχνά αποτελούσαν αντικείμενο μελέτης για τις νεοεισερχόμενες εταιρίες στον κλάδο.

Η εταιρία Αφοί Γιάγκου – Α. Οικονόμου Ο.Ε.  “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” έχει σήμερα στα ηνία της την δεύτερη γενιά, η οποία συνεχίζει πιστά την αρχική φιλοσοφία που χάραξαν οι ιδρυτές της. Η εταιρία έχει προχωρήσει σε σημαντικές νέες προσθήκες όπως, σειρά με βιολογικές σαλάτες και σειρά gluten free. Εμείς θα δοκιμάσουμε και τις άλλες γεύσεις για τις οποίες έχουμε ακούσει ότι είναι εφάμιλλης ποιότητας  και να σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας μέσα από νέα άρθρα, αλλά και stories στα κοινωνικά μας δίκτυα.

Σχετικά άρθρα