Tuborg Mixer | Νέα σειρά με 2 κωδικούς

Δύο νέα soft drinks με την ονομασία Tuborg Mixer λάνσαρε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. που είναι ο κάτοχος των εμπορικών σημάτων TUBORG στην Ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο κωδικοί είναι.

  • Tuborg Mixer Ανανάς-Λάιμ-Δυόσμος
  • Tuborg Mixer Pink Grapefruit- Sanguine

 

Τα δύο νέα αρωματισμένα ανθρακούχα νερά είναι χωρίς αλκοόλ, έχουν ελάχιστες θερμίδες και έρχονται να προστεθούν στην οικογένεια αναψυκτικών Tuborg που κυκλοφορούν ήδη σε σόδα, τόνικ και σε γεύσεις lemon κι lime.

 

Tuborg Mixer | Νέα σειρά με 2 κωδικούς

Ο όμιλος Olympic Brewery δημιουργήθηκε από την συγχώνευση των εταιριών Μύθος και Fix που έγινε το 2014-15.  Είναι μέλος του Δανέζικου ομίλου Carlsberg και διανέμει brands μπύρας όπως, Carlsberg, Μύθος, Fix, Kaiser, Henninger και μιλίτη Somersby.

H ζυθοποιία Tuborg Brewery ιδρύθηκε το 1873 στην Κοπενχάγη της Δανίας. Παράγει ολοκληρωμένη γκάμα μπύρας με την Tuborg Green να είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας. Το 1970 συγχωνεύτηκε με την εταιρία Calsberg για να δημιουργήσει έναν από τους πιο ισχυρούς ομίλους μπύρας παγκοσμίως.

Στην Ελληνική αγορά η Soda και Tonic water ήταν για πολλά χρόνια συνώνυμα της κατηγορίας των “ανθρακούχων”. Με το Tonic να είναι ο απόλυτος ηγέτης της.  Η διανομή των αναψυκτικών γινόταν ως το 2014 μέσω του δικτύου της 3Ε Coca Cola. Από το 2015 ανέλαβε τη παραγωγή και διανομή των νερών Tuborg στην Ελληνική αγορά η Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ