BARILLA | Σάλτες Vero Gusto 300g

BARILLA | Σάλτες Vero Gusto 300g

Νέα premium σειρά σαλτσών με την ονομασία Vero Gusto κυκλοφόρησε η εταιρία Barilla Hellas A.E. στην Ελληνική αγορά. Η σειρά αποτελείται από 2 κωδικούς και φέρνει αυθεντικές γεύσεις της Ιταλίας στο πιάτο των Ελληνών καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κωδικοί είναι:

  • Peperoni & Peperocino Calabrese 300g
  • Pomodori Datterini & Basilico Genovese DOP 300g

Oι σάλτσες έχουν σημαντικά γαστρονομικά στοιχεία από την Ιταλία

Ο κωδικός Σάλτσα με Ντομάτα και Πιπεριές έχει στην σύνθεσή του καυτερές πιπεριές – τύπου chilli – Καλαβρίας (του νοτιότερου τμήματος της ηπειρωτικής Ιταλίας), που είναι γνωστές για τη γεύση και για την ισχυρή καυτερή τους δράση.

Ο κωδικός Σάλτσα με Ντομάτα και Βασιλικό περιέχει ντομάτες ποικιλίας Datterini (μικρές γλυκιές σε σχήμα δαμάσκηνου) και τον διάσημο βασιλικό από την επαρχεία της Γένοβα, που είναι στην λίστα των Π.Ο.Π. προϊόντων.

Οι 2 σάλτσες Vero Gusto παράγονται από αυθεντικές Ιταλικές ντομάτες, περιέχουν ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι, ενώ δεν έχουν προθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.

BARILLA | Σάλτες Vero Gusto 300g

Δοκιμάζουμε τη σάλτσα BARILLA Vero Gusto Peperoni & Peperocino Calabrese

Βράζουμε σπαγγέτι ολικής και τοποθετούμε την σάλτσα στην κορυφή. Η σάλτσα έχει πυκνή υφή και αισθητό ελαφρύ κάψιμο, τέτοιο όμως ώστε να μπορεί να καταναλωθεί από έναν ενήλικα. Είναι πεντανόστιμη και τα 100 γραμμάρια έχουν μόλις 86 θερμίδες!

Η εταιρία Barilla είναι ηγέτης στην παραγωγή σαλτσών στην Ευρώπη και μια εκ των κορυφαίων στον κόσμο στην παραγωγή ζυμαρικών. Πρόσφατα είχαμε παρουσιάσει και τις νέες σάλτες Vegan: Pesto Basilico και Bolognese Soya.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ