Nestle Hellas | Νέα μπισκότα Nesquick 300g

Η Nestlè παρουσίασε στην ελληνική αγορά τα μπισκότα Nesquick με γεύση κακάο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μπισκότα ήδη κυκλοφορούν στην διεθνή αγορά και τώρα προστίθενται στη γκάμα και της Ελληνικής θυγατρικής, της Nestlè Hellas.

Τα σοκολατένια μπισκότα έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται στα ράφια του “οργανωμένου λιανεμπορίου” στην Ελλάδα και παράλληλα να υποστηρίζονται από τηλεοπτική διαφήμιση.

IMG 8143 scaled e1707225010702 - Greek Market News

Το χαρακτηριστικό cartoon – mascot της Nesquick, διάσημο από τις συσκευασίες των ροφημάτων και δημητριακών

Τα μπισκότα του Ελβετικού ομίλου με την γεύση του κακάο Nesquick, έχουν συσκευαστεί σε χάρτινο κίτρινο σακουλάκι που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας.
Το καθαρό βάρος τους είναι 300 γραμμάρια, ενώ έχουν μοναδικό τετράγωνο σχήμα με την ανάγλυφη σφραγίδα του λογότυπου. Στα συστατικά μεταξύ άλλων υπάρχουν κακάο σε σκόνη 3,7% και παστεριωμένο γάλα 2,7%, που κάνουν τα μπισκότα ιδανικά και ως ένα εναλλακτικό πρωινό για παιδιά.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

IMG 8146 scaled e1707225020930 - Greek Market News

Τα μπισκότα έχουν τετράγωνο σχήμα, πάνω στο οποίο έχουν ανάγλυφο το λογότυπο

Ο όμιλος Nestle S.A. είναι η μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων και ποτών στο κόσμο και έχει στην κατοχή του τα πιο φημισμένα παγκόσμια brands. Το brand Nesquick® είναι γνωστό κυρίως από τις κατηγορίες των ροφημάτων. Συγκεκριμένα από την σκόνη που παρασκευάζεται ένα ρόφημα τύπου κακάο. Τελευταία χρόνια το brand έχει κάνει διάφορα category expands, ένα από τα πιο διαδεδομένα είναι τα δημητριακά του πρωινού.

Επιπλέον η θυγατρική της, η Nestle Hellas Μονοπρόσωπη Α.Ε., διαχειρίζεται και άλλα ιστορικά σήματα της Ελλάδας. Τα κορυφαία όλων θεωρούνται τα νερά ΚΟΡΠΗ και οι καφέδες ΛΟΥΜΙΔΗΣ.

Πρόσφατα, η Nestlè παρουσίασε και τον limited edition ελληνικό καφέ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ “Εορταστικό Χαρμάνι” που κυκλοφόρησε για την περίοδο των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ