oikogeneia-kliafa-bibi-cola-330ml

Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ | Νέα BiBi Cola 330ml

Νέα BiBi Cola, από την Τρικαλινή εταιρία ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε., κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η BiBi Cola έρχεται να προστεθεί στο πορτφόλιο της Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ και ήταν ουσιαστικά το μόνο είδος που “απουσίαζε”‘ από την ανανεωμένη γκάμα αναψυκτικών της Τρικαλινής εταιρίας, η οποία μετά την απορρόφηση της από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. των αδελφών Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη, κάνει ένα νέο δυνατό ξεκίνημα.

Η BiBi Cola κυκλοφορεί σε 2 τύπους:

  • Regular 330ml
  • Zero 330ml

oikogeneia-kliafa-bibi-cola-330ml

Η συσκευασία της νέας BiBi ή ‘Βιβή’ Cola είναι – σε πρώτη φάση λανσαρίσματος – σε pet συσκευασία των 330ml και αναμένουμε να δούμε την Cola σε περισσότερα expands. Είτε σε τύπους και γεύσεις, είτε σε άλλες συσκευασίες και μεγέθη.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

oikogeneia-kliafa-seira-anapsiktikwn

Η σειρά των αναψυκτικών της Οικογένειας ΚΛΙΑΦΑ, μετά το αρχικό λανσάρισμα, είχε πρόσφατα εμπλουτιστεί με τη νέα σειρά ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Αξίζει να αναφερθεί πως τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ είναι τα μόνα της Ελληνικής αγοράς χωρίς συντηρητικά!

Εκτός από τα αναψυκτικά, η εταιρία ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. έχει προσθέσει στη γκάμα της τους long life χυμούς (ραφιού) σε 5 κωδικούς και σε συσκευασία του 1 λίτρου. Πρόσφατα, η σειρά των χυμών εμπλουτίστηκε και με νέες ατομικές συσκευασίες των 250ml.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ