TSC - ΜΕΒΓΑΛ | Oreo Fresh Milk Snack 30g

TSC - ΜΕΒΓΑΛ | Oreo Fresh Milk Snack 30g

Σνακ γάλακτος Oreo Fresh Milk Snack κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ελληνική αγορά, στα ψυγεία των Super Markets, από την Βορειοελλαδίτικη εταιρία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γαλακτοκέϊκ με γεύση κρέμας OREO, επικάλυψη σοκολάτας και λαχταριστά κομματάκια από μπισκότο, κατατάσσεται στην κατηγορία των φρέσκων snacks ψυγείου και το καθαρό του βάρος είναι 30g. Το σνακ κυκλοφορεί σε ατομική συσκευασία, αλλά και σε pack των 4 x 30g.

Η γέμιση της μπάρας έχει πλούσια και δροσερή κρέμα γάλακτος, και πάνω στη σοκολάτα που τη, καλύπτει υπάρχουν ολόκληρα κομματάκια από το πιο διάσημο cookie του κόσμου, που ανήκει στο portfolio της Αμερικάνικης εταιρίας Mondelez.

TSC - ΜΕΒΓΑΛ | Oreo Fresh Milk Snack 30g

To Fresh Milk Snack OREO υπόσχεται στον καταναλωτή απολαυστική εμπειρία, καθώς έχει στη σύνθεσή του 41,5% γάλα, 36,6% επικάλυψη κακάο και 6,6% τρίμμα μπισκότου.

Η γαλακτομπάρα ή γαλακτοκέϊκ Oreo Fresh Milk Snack κυκλοφορεί ήδη στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Μάλιστα, στην Γερμανία είχε τέτοια επιτυχία που αναδείχθηκε ως Προϊόν της Χρονιάς 2021.

AD PLACEMENT #2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

TSC - ΜΕΒΓΑΛ | Maniacs Milky Cke

Στην Ελλάδα, το Oreo Fresh Milk Snack διανέμεται από το δίκτυο της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ,  που έχει στο πορτφόλιο της και γαλακτοφέτες με το δικό της brand.

Το γάλακτο-μπισκοτο σνακ που φέρει το brand OREO παράγεται από την Αυστριακή εταιρία TSC (The Chilled Snacks Company) Food Product GmbH, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας snacks ψυγείου, τα οποία παράγει σε συνεργασία με καταξιωμένα και δημοφιλή παγκόσμια brand όπως Milka, Oreo, Cadbury κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ